NEA

Το yoke τιμόνι της Tesla… βγήκε γιοκ

Σε μία περίοδο που ο ανταγωνισμός φουντώνει τα ποιοτικά προβλήματα συνεχίζουν να αμαυρώνουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της Tesla.

Μία ακόμη αρνητική κριτική αποσπά η Tesla στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις γνωστές παιδικές ασθένειες που ενίοτε σημειώνονται σε μερικά αυτοκίνητα της μάρκας. Αυτή τη φορά τα παράπονα εστιάζονται στο τιμόνι τύπου yoke με το οποίο εφοδιάζονται τα μοντέλα της εταιρίας στις ΗΠΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε στις σχετικές εικόνες το πρόβλημα εντοπίζονται στην φθορά του υλικού του τιμονιού σε ένα Tesla Model S Plaid. Το οποίο δεν έχει διανύσει πάνω από 40.000 χιλιόμετρα, όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που πόσταρε το τιμόνι στο Twitter.

Ένας άλλος χρήστης του TikTok ανέβασε φωτογραφίες με αντίστοιχες εικόνες αυτού του τιμονιού, με το αυτοκίνητο να έχει κάνει μόλις 20.000 χιλιόμετρα.

Τα πολλά αντίστοιχα περιστατικά που εμφανίστηκαν στην πορεία δείχνουν ότι η Tesla συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στην ποιότητα παραγωγής και τον έλεγχο ποιότητας.

Παρά ταύτα η αμερικανική εταιρία έχει μία πανίσχυρη εικόνα μάρκετινγκ για να παραμένει ηγέτης στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών. Τουλάχιστον, μέχρι σήμερα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!