NEA

To Toyota Yaris Cross GR Sport διαθέσιμο και στην Ευρώπη

Μετά το λανσάρισμα της σπορ έκδοσης του Yaris Cross στην Ιαπωνία, η Toyota ανακοινώνει και την εισαγωγή της στις ευρωπαϊκές αγορές.

Μην το μπερδεύετε με το GR Yaris, δεν πρόκειται για κάποια καυτή έκδοση του SUV, αλλά για μια σπορ με το υβριδικό σύστημα πρόωσης των 1.500 κ.εκ. με τους 116 ίππους.

Έτσι, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα σπορτίφ χαρακτηριστικά και στοιχεία που γεμίζουν το μάτι. Όπως είναι η μαύρη μάσκα, ο νέος διαχύτης, οι 18άρες ζάντες κ.α.

Σε ότι αφορά στη καμπίνα τα νέα στοιχεία είναι τα σπορ καθίσματα με τις κόκκινες ραφές αλλά και τα διακοσμητικά σε σκούρο ασημί χρώμα. Εννοείται πως το Yaris Cross GR Sport σηματοδοτούν και τα σχετικά λογότυπα.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές στα μηχανικά μέρη πέρα από το πιο σφιχτό set-up της ανάρτησης και την πιο άμεση πληροφόρηση του τιμονιού.

Όσο για την άφιξη του σπορ Yaris Cross στην χώρα μας θα χρειαστεί να περιμένετε περίπου κάνα χρόνο, έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!