ΑΓΩΝΕΣ

GP Ολλανδίας: Verstappen ο ταχύτερος!

Η Mercedes δεν φάνηκε τόσο γρήγορη όσο την ήθελαν τα προγνωστικά με αποτέλεσμα η Red Bull να ξεκινήσει από την πρώτη θέση στον αυριανό αγώνα στις 16:00. Μπροστά από τις Ferrari.

O Leclerc ήταν σε εξαιρετική μέρα αλλά ο Verstappen ήταν σε ακόμη καλύτερη και έτσι ο Μονεγάσκος δεν ξεπέρασε το ρεκόρ των 8 pole σε μία σεζόν για την Scuderia. Έτσι, o Verstappen πήρε την pole για 2η συνεχόμενη χρονιά. Αύριο ο Leclerc θα έχει την εσωτερική για την πρώτη στροφή και την εξωτερική ο Verstappen. Από την 3η θέση θα ξεκινήσει ο Sainz.

Στο Q3 o Perez είχε έξοδο και πήρε στο λαιμό του και τις Mercedes (ειδικότερα τον Russell) που διεκδικούσαν κάτι καλύτερο. Στο Q2 υπήρξε κόκκινη σημαία για λίγο επειδή κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε καπνογόνο στην πίστα, ενώ στη συνέχεια μπήκαν και κάποια απρόσκλητα… περιστέρια. Παρακάτω η σειρά εκκίνησης.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!