NEA

Έτσι θα είναι η BMW XM παραγωγής

Το πρώτο εξηλεκτρισμένο BMW M θα λανσαριστεί μέσα στο 2023 και σε ισχύ θα ξεπερνά τα 650 άλογα.

Η BMW XM είχε παρουσιαστεί ως concept πριν από μερικούς μήνες και ήδη το μοντέλο υψηλών επιδόσεων βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του. Εδώ βλέπετε τα σκίτσα που περιγράφουν το αυτοκίνητο παραγωγής, όπως αυτές κατατέθηκαν στο σχετικό γραφείο ευρεσιτεχνιών.

Έχει διατηρηθεί το σχήμα του concept (το οποίο βλέπετε στις κανονικές φωτογραφίες) αλλά βλέπουμε πως υπάρχουν συμβατικές χειρολαβές για τις πόρτες). Η μάσκα παραμένει μεγάλη με τα χαρακτηριστικά νεφρά, ενώ πίσω βλέπου διπλές απολήξεις με πολλές γωνίες.

Η BMW θέλει το υβριδικό της μοντέλο να είναι ένα γνήσιο προϊόν της οικογένειας Μ, και έτσι πέρα από το ηλεκτρικό υπόβαθρο θα έχει ένα πλήρες πακέτο σπορ ρυθμίσεων, όπως αρμόζει σε μία καθαρόαιμη γρήγορη ΒΜW. Το υβριδικό της σύστημα θα συνδυάζει δύο ηλεκτρικά μοτέρ και θα έχει μια ισχύ περίπου στα 650 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!