NEA

Συμβιβασμός για Citroen και Polestar

Εδώ και αρκετούς μήνες υπήρχε μια δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο εταιρίες σχετικά με τα λογότυπά τους.

H ιστορία είχε ξεκινήσει το 2017, όταν η Polestar έγινε ανεξάρτητη εταιρία μέσα στην Volvo και υιοθέτησε ένα λογότυπο με δύο «V» το ένα απέναντι στο άλλο. Τα οποία παραπέμπουν προς την Citroen.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια δικαστική υπόθεση το 2020 με την Citroen να προχωρά σε καταγγελία προς την Polestar υποστηρίζοντας ότι το λογότυπο της σουηδικής-κινέζικης εταιρίας θυμίζει αρκετά εκείνο της DS.

To 2020 ένα γαλλικό δικαστήριο είχε πρωτόδικα απορρίψει την υπόθεση. Ωστόσο, η Citroen αργότερα δικαιώθηκε κερδίζοντας και ένα πρόστιμο 150.000 ευρώ και την απαγόρευση πώλησης των Polestar στην Γαλλία.

Τελικά, οι δύο εταιρίες φαίνεται πως τα βρήκαν αφού την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως σταματά τη δικαστική διαμάχη. Κάτι που θα επιτρέψει στην Polestar να κινείται ελεύθερα στην αγορά της Γαλλίας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!