NEA

Τι έχει απογίνει η Mercedes μέσα στην οποία σκοτώθηκε η Νταϊάνα;

25 χρόνια συμπληρώθηκαν από το δυστύχημα στο Παρίσι στο οποίο σκοτώθηκε η Λαίδη Νταϊάνα δημιουργώντας θεωρίες συνωμοσίας.

Μία καλή ερώτηση είναι το που βρίσκεται η Mercedes S-Class στην οποία βρισκόταν το βράδυ της 31ης Αυγούστου του1 1997 η Νταϊάνα και ο φίλος της Ντόντι Φαγιέντ. Εκείνη την στιγμή προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους παπαράτσι.

Το αυτοκίνητοι είχε ενοικιαστεί από την εταιρία Etoile Limouzines και μετά το δυστύχημα πέρασε στην δικαιοδοσία της αστυνομίας του Παρισιού. Έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του. Μάλιστα, η εταιρία ενοικιάσεων είχε προσπαθήσει να εντοπίσει την S280 αλλά δίχως κανένα αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Etoile Limouzines θέλει να πάρει ότι του ανήκει και να το χρησιμοποιήσει ως έκθεμα. Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος ίσως να είναι επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μπορεί να κοστίζει πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ αφού διάφοροι συλλέκτες το επιθυμούν διακαώς. Είτε για να λύσουν το μυστήριο του ατυχήματος, είτε επειδή είναι ένα από τα τελευταία αγαθά που βρέθηκε η Νταϊάνα.

Μακάβριο ή όχι, φαίνεται για όλα τα πράγματα υπάρχει μία αξία. Συλλέκτες από όλο τον κόσμο είναι διαθέσιμοι να πληρώσουν ακόμα και τέτοια ποσά για να αποκτήσουν την S-Class της Νταϊάνα. Η οποία εξακολουθεί να “πουλάει” ακόμα και μετά τον θάνατό της ακόμα και με αυτόν τον μακάβριο τρόπο.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!