NEA

Πότε είναι η επίσημη της Ferrari Purosangue;

Σε μία εβδομάδα λοιπόν, η διαβόητη Ferrari Purosangue θα αποκαλυφθεί και επίσημα στο κοινό, φέρνοντας στην αγορά το πρώτο SUV της φημισμένης ιταλικής μάρκας.

H εταιρία αποφεύγει να το ονομάζει SUV προτιμώντας το FUV (Ferrari Utility Vehicle), και οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες δείχνουν ότι πρόκειται για ένα σχέδιο που μοιάζει περισσότερο με ένα υπερυψωμένο hatchback παρά ένα τυπικό SUV.

Θα έχει έναν ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα, και θα έχει ως στόχο μοντέλα όπως η Urus ή η DBX. Παραμένει άγνωστο, αλλά λογικά αργότερα θα δούμε και plug-in υβριδική έκδοση, ίσως με τον V6 της Ferrari που έχουμε δει στη 296 GTB ως μια entry level έκδοση.

H πρώτη τετράθυρη Ferrari θα διαθέτει ρυθμιζόμενη αερανάρτηση και τετρακίνηση. Επίσης, θα εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και θα είναι σίγουρα η πιο ευρύχωρη και άνετη Ferrari στην πρόσφατη ιστορία της εταιρίας.

Η Purosangue θα κάνει το ντεμπούτο της στις 13 Σεπτεμβρίου και θα λανσαριστεί εμπορικά στους πρώτους μήνες του 2023.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!