NEAPINED

Έτοιμη για τις πίστες η Ford Mustang Dark Horse

Σχεδόν ταυτόχρονα με τα αποκαλυπτήρια της νέας Mustang η Ford παρουσίασε και την Dark Horse που για την ώρα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας.

Στα χνάρια της Mach 1 οδεύει η Dark Horse, η οποία ξεχωρίζει από την σκοτεινή απόχρωση, τα νέα λογότυπα και γενικότερο το διαφορετικό χρωματικό συνδυασμό. Στο εσωτερικό υπάρχει περίσσεια αλκαντάρας, πιο σπορ καθίσματα, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Β&Ο.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο πεντάλιτρος V8 Coyote και οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να αποδίδει περίπου 500 ίππους. Οι οποίοι θα περνούν στους πίσω τροχούς μέσω ενός ειδικού μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων της Tremec με ειδική ψύξη για το λάδι του. Για όσους το προτιμούν θα υπάρχει και αυτόματο 10 σχέσεων.

Επιπρόσθετα υπάρχουν αναβαθμίσεις και βελτιώσεις σε διάφορα μηχανικά μέρη όπως στα ενισχυμένα φρένα, την ψύξη του διαφορικού, στο ελαφρύτερο ψυγείο με αποδοτικότερο ψύξη κ.α.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση MagneRide είναι στάνταρ σε αυτή την έκδοση, έχουν ενισχυθεί οι σύνδεσμοι των αναρτήσεων εμπρός για καλύτερη απόκριση στο τιμόνι, τα φρένα της Brembo έχουν εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά, ενώ υπάρχουν τροχοί 19 ιντσών με Pirelli P Zero ελαστικά.

Πέρα από την βασική έκδοση θα υπάρξει και μία ακόμα πιο σπέσιαλ με την ονομασία Handlign Package, η οποία θα έχει πιο σύνθετο αεροδυναμικό πακέτο, ενισχυμένες αντιστρεπτικές, ελαστικά Pirelli Trofeo, ελαφρύτερους κάρμπον τροχούς κ.α.

Στην αγορά της Βορείου Αμερική η Mustang Dark Horse θα κοστίζει περίπου 60.000 δολάρια όταν η βασική έκδοση ξεκινά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!