NEAPINED

BMW XM: Ένα plug-in SUV με επιδόσεις supercar [video]

Από το 1981 και την M1 είναι το πρώτο bespoke μοντέλο του M Division. Με 653 ίππους είναι η ισχυρότερη BMW παραγωγής και έπεται συνέχεια με μία ακόμη πιο δυνατή XM.

Σας αρέσει ή όχι η XM με την φωτιζόμενη μάσκα είναι αυτό που βλέπετε. Ένα τεράστιων διαστάσεων SUV που φτάνει σε μήκος τα 5,11 μέτρα, απέχει από το έδαφος 22 εκατοστά, ζυγίζει 2,7 τόνους και έχει χώρους για πέντε άτομα.

Προς το παρόν αυτή είναι η ισχυρότερη M που έχουμε δει αλλά και η πιο βαριά. Ωστόσο, δεν έχει κανένα πρόβλημα ο V8 των 4,4 λίτρων που συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ ενσωματωμένο στο 8άρι M Steptronic για να προσφέρει συνολικά 653 ίππους και 800 Nm ροπής.

H XΜ είναι plug-in υβριδική και χάρη σε μια μπαταρία 25,7 kWh μπορεί να διανύσει με μια φόρτιση έως 88 χιλιόμετρα. Από εκεί και πέρα έχει ότι και μία μεγάλη M. Από ενεργητικές αντιστρεπτικές και τετραδιεύθυνση μέχρι εξαπίστονα φρένα και σπορ διαφορικά.

Στο εσωτερικό συναντάμε την τυπική αλλά κορυφαία διάταξη της BMW με την κυρτή οθόνη. Το εντυπωσιακό με την XM είναι πως το φθινόπωρο του 2023 θα ακολουθήσει η Label Red έκδοση που θα είναι η ισχυρότερη BMW M που έχει υπάρξει ποτέ χάρη στα 748 άλογα και τα 1.000 Nm της. Εντυπωσιακό, δε νομίζετε;




Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!