NEAPINED

Ferrari SP51: Για έναν και μόνο κοινό θνητό

Η SP51 προέρχεται από το τμήμα Special Projects και έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για έναν πελάτη της μάρκας στην Ταΐβάν.

H εντυπωσιακή Ferrari που βλέπετε είναι ένα one-off μοντέλο. Βασίζεται στην 812 GTS και κάτω από το καπό της έχει τον γνωστό V12 των 6,5 λίτρων. Ο οποίος αποδίδει 799 ίππους και 718 Nm ροπής βολεμένος σε ένα roadster αμάξωμα. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που μετά από μισό αιώνα η Ferrari παρουσιάζει ένα ανοιχτό μοντέλο με V12 μοτέρ.

Κατά τα υπόλοιπα βλέπουμε πως ο πελάτης από την Ταιβάν φαίνεται πως έχει καλό γούστο. Οι μπλε λωρίδες εξωτερικά αλλά και οι μπλε ραφές στο σαλόνι έρχονται σε μία όμορφη αντίθεση με το κλασικό κόκκινο της Ferrari και μας παραπέμπουν στην 410 S του 1955.

Ταυτόχρονα, στο πίσω μέρος υπάρχουν κάποια σημεία που μας θυμίζουν την 599 GTB, ενώ και άλλες λεπτομέρειες μας γυρίζουν πίσω σε ένδοξες Ferrari. Όσο για τη τιμή, ποιος νοιάζεται; Πέρα από τον κυριούλη στην Ταϊβάν…

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!