NEA

Πόσα αυτοκίνητα παρέδωσε η Tesla το τρίτο τρίμηνο;

Η Tesla Inc ανακοίνωσε την Κυριακή ότι οι παραδόσεις ηλεκτρικών οχημάτων της για το τρίτο τρίμηνο ήταν χαμηλότερες από τις αναμενόμενες και επιβαρύνθηκαν από τις διακοπές παραγωγής για την ενημέρωση του εργοστασίου της στη Σαγκάη.

Η Tesla παρέδωσε 343.830 οχήματα, ενώ οι αναλυτές περίμεναν κατά μέσο όρο 359.162, σύμφωνα με τη Refinitiv. Ένα χρόνο νωρίτερα η Tesla παρέδωσε 241.300 μονάδες.

Η πολυτιμότερη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου αναβάθμισε τις γραμμές παραγωγής στη Σαγκάη μετά την αναζωπύρωση των κρουσμάτων COVID-19 που ανάγκασε την αναστολή του εργοστασίου και τροφοδότησε την πρώτη πτώση στις παραδόσεις μετά από ένα ρεκόρ σχεδόν δύο ετών.

Ωστόσο, η προγραμματισμένη αναβάθμιση, μαζί με τις διακοπές στα εργοστάσια των προμηθευτών της, πλήγωσαν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τον Ιούλιο.

Η συνολική παραγωγή αυξήθηκε 42% στα 365.923 οχήματα το τρίτο τρίμηνο σε σύγκριση με 258.580 οχήματα το περασμένο τρίμηνο. Η Tesla είπε ότι παρέδωσε στους πελάτες της 325.158 κόμπακ αυτοκίνητα Model 3.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!