NEA

Νέο Honda Civic e:HEV: Έρωτας με την πρώτη ματιά!

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, λέει ο σοφός λαός, κάτι που ισχύει απόλυτα στην περίπτωση του νέου Civic που ξεπέρασε τον εαυτό του. Μόνο που το ιαπωνικό μοντέλο δεν μπορεί να μετρά εχθρούς παρά μονάχα φίλους που λατρεύουν την κορυφαία ποιότητα, τη φινετσάτη εμφάνιση και τις αμέτρητες τεχνολογίες.

Στο άκουσμα μίας νέας γενιάς Civic πάντα περιμένεις με αγωνία να δεις τι σκέφτηκαν πάλι οι Ιάπωνες ώστε να παρουσιάσουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό στην κατηγορία D. Αναρωτιέσαι αν αυτή τη φορά θα σε εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του, τις νέες τεχνολογίες ή με τους χώρους του. Μόνο που αυτή τη φορά κατάφερε να πρωταγωνιστεί σε όλους τους παραπάνω τομείς, μη αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο για αμφισβήτηση ακόμα και στους πλέον απαιτητικούς.

Δυναμική εμφάνιση που κεντρίζει

Το ολοκαίνουργιο Civic στην ενδέκατη γενιά του είναι ολόφρεσκο και μοντέρνο σε εμφάνιση, με σχεδίαση που αρμόζει στη σπορ φιλοσοφία της εταιρείας, χωρίς να κάνει την παραμικρή έκπτωση στο στιλ και το κομψό παρουσιαστικό.

Είναι ένα πανέμορφο hatchback, εκλεπτυσμένο από άκρη σε άκρη και με «fastback» πινελιές που κάνουν τη διαφορά. Τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED το κάνουν ακόμη πιο ελκυστικό και σε συνδυασμό με τις αιχμηρές γραμμές συνθέτουν ένα σύνολο που δύσκολα θα βρει αντίπαλο στο δρόμο με περισσότερο σχεδιαστικό ενδιαφέρον.

Το εντυπωσιακό μοντέλο της Honda συνδυάζει χάρη και ουσία, αφού τη μοναδική εμφάνιση συμπληρώνει η αεροδυναμική σχεδίαση για κορυφαίο αποτέλεσμα στο κομμάτι της κατανάλωσης καυσίμου.

Ευρύχωρο, άνετο και πρακτικό

To μήκος του ολοκαίνουριου Civic φθάνει τα 4,551 μέτρα, με το μεταξόνιο των 2,734 μέτρων να εγγυάται άπλετους χώρους για πέντε επιβάτες με τις αποσκευές τους. Μπορεί κανείς να πει, πως το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει τους καλύτερους χώρους της κατηγορίας του.

Mε κορυφαία άνεση για τους εμπρός και πίσω επιβάτες, δεκάδες θέσεις για μικροαντικείμενα και φυσικά ασυναγώνιστο χώρο αποσκευών που ξεκινά από 415 λίτρα και φθάνει ακόμη και τα 1.220 λίτρα σε περίπτωση που πέσουν τα πίσω καθίσματα.

Τεχνολογίες και ψηφιακός κόσμος

Αν το Honda Civic είχε δεύτερο όνομα, αυτό θα μπορούσε να είναι «hi-tech». Αυτό σημαίνει πως ο πήχης ήταν ήδη ψηλά για το νέο μοντέλο, κάτι που έφερε ως αποτέλεσμα ένα καταπληκτικό σύνολο σε design, με μία πολύ σπουδαία αναβάθμιση: Το premium στοιχείο που ήρθε να ολοκληρώσει το χαρακτήρα του ιαπωνικού μοντέλου και να το εντάξει στους… VIP ηγέτες του D-Segment.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό και γενικότερο στον εσωτερικό διάκοσμο, αποτελούν τον ορισμό της πολυτέλειας, δείχνοντας κορυφαία κλάση και εκτοξεύοντας το πρεστίζ σε κορυφαίο επίπεδο.

Όλα αυτά δένουν άψογα με τις προχωρημένες τεχνολογίες όπως την οθόνη αφής 9 ιντσών του συστήματος Honda Connect, την εύκολη συνδεσιμότητα με Αndroid Auto και Apple Car Play και το κορυφαίο ηχοσύστημα Bose 12 ηχείων.

Το ψηφιακό infotainment εκτός από εξελιγμένο είναι και πρακτικό, κάνοντας τη συμβίωση στο ιαπωνικό μοντέλο και την εξοικείωση με τις δυνατότητες του εύκολη υπόθεση για όλους. Έτσι μπορεί ο καθένας να νιώσει σαν… πιλότος πίσω από το πολυλειτουργικό τιμόνι του νέου Civic, σε έναν πανέμορφο ψηφιακό κόσμο που θυμίζει μαχητικό αεροσκάφος.

Ασφάλεια και κορυφαίος εξοπλισμός

Το πακέτο συστημάτων για την ασφάλεια των επιβατών με την ονομασία Honda Sensing μας συστήθηκε στο παρελθόν, και με την παρουσία του νέου Civic αναβαθμίστηκε, καταγράφοντας ένα υπερπλήρες πακέτο ασφάλειας από το βασικό κιόλας εξοπλισμό. Επιπλέον, συναντάμε το σύστημα SRS με 11 αερόσακους, το αμάξωμα προηγμένης μηχανικής συμβατότητας και πληθώρα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας που προστατεύουν πιθανή σύγκρουση με άλλο όχημα ή με πεζούς.

Έτσι το ολοκαίνουργιο Civic είναι ένα από τα ασφαλέστερα hatchbacks που κατασκευάστηκαν ποτέ. Όλα αυτά με την άνεση την ξεγνοιασιά να περνά σε άλλο επίπεδο, καθώς με τη βοήθεια του Traffic Jam Assist μπορεί κανείς να αφήσει τον πλήρη έλεγχο -σε συνθήκες αργής κυκλοφορίας- στο Civic του.

Civic σημαίνει ολοκληρωμένο

Η Honda έχει δημιουργήσει το πιο ολοκληρωμένο υβριδικό σύστημα που μπορεί να συναντήσει κανείς στις μέρες μας. Πλήρες και αποτελεσματικό με το νέο Civic να μπορεί να καυχιέται για κορυφαία οικονομία καυσίμου και απόδοση συνολικά 184 ίππων και 315 Nm ροπής.

Το εντυπωσιακό Civic e:HEV είναι ότι πιο σύγχρονο, δυναμικό και ολοκληρωμένο έχει να επιδείξει αυτή τη στιγμή η κατηγορία D. Κομψό, πολυτελές και σπορτίφ ταυτόχρονα, μπορεί να καυχιέται ταυτόχρονα για δυναμική εμφάνιση, χώρους και μοναδική προσωπικότητα, χωρίς να ξεχνάμε ότι το όνομα Honda αποτελεί από μόνο του συνώνυμο αξιοπιστίας και καλής λειτουργίας.

Με σημαντική έκπτωση για τον Οκτώβριο

Για το μήνα που διανύουμε μπορεί κανείς να αποκτήσει το νέο Honda Civic e:HEV με έκπτωση 50% στο τέλος ταξινόμησης (έναντι 39.250 ευρώ με πληρέστατο εξοπλισμό) με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια με το πρόγραμμα Honda Assist.

Κλείστε τώρα ένα Test Drive στo: honda-cars.gr/test-drive/

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!