NEAPINED

Mercedes-Benz: Ήπια υβριδική ανανέωση για την A-Class

Όπως ήταν προγραμματισμένο η γερμανική εταιρία ανακοινώνει την facelift εκδοχή τόσο της A-Class όσο και της B-Class.

Οι σχεδιαστικές αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στη μάσκα, στα νέα φωτιστικά σώματα με επανασχεδιασμένο LED φωτεινό ίχνος, τους νέας σχεδίασης τροχούς και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Ανάλογες είναι οι αναβαθμίσεις και στην καμπίνα που έχει νέο τιμόνι, μία πιο απλή κεντρική κονσόλα χωρίς τον περιστροφικό διακόπτη για το MBUX, νέους συνδυασμούς χρωμάτων και επενδύσεων, προαιρετικό ξεκλείδωμα με ανίχνευση δαχτυλικού αποτυπώματος κ.α.

Το σύστημα πολυμέσων MBUX με τις δύο οθόνες έχει αναβαθμιστεί με έξτρα θύρα USB-C, εξελιγμένο σύστημα αναγνώρισης φωνής, νέες δυνατότητες στο πακέτο συστημάτων Driver Assistance Package κ.α.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων όλοι οι βενζίνης έχουν αναβαθμιστεί με mild hybrid σύστημα που περιστασιακά και υπό προϋποθέσεις προσθέτει 14 ίππους (παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις εκδόσεις). Οι ντίζελ μένουν ως είχε.

Οι plug-in εκδόσεις έχουν προαιρετικά ισχυρότερο onboard φορτιστή στα 7,4 kW και 11 kW, ενώ έχουν και ελαφρώς ισχυρότερη ισχύ που συνδυασμένα φτάνει τους 218 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!