NEA

Μία Rolls-Royce με άρωμα Queen

Αυτή η Silver Shadow του 1974 εξυπηρετούσε για μερικά χρονάκια τις μεταφορικές ανάγκες του Freddie Mercury από το σπίτι στο στούντιο. Και όπου αλλού επιθυμούσε.

Η κλασική Rolls-Royce που βλέπετε ήταν ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα με τα οποία ο Freddie Mercury συνήθιζε να ταξιδεύει. Ωστόσο, παίζει και να μην έπιασε ποτέ το τιμόνι του αυτοκινήτου, αφού δεν είχε άδεια οδήγησης.

Έτσι και αλλιώς, τον Mercury δεν τον ενδιέφεραν ποτέ τα αυτοκίνητα και για αυτό προτιμούσε να κάθεται στα πίσω καθίσματα και να απολαμβάνει όλες τις ανέσεις. Τώρα, τι άλλο μπορεί να έκανε ο χαρισματικός τραγουδιστής των τεσσάρων οκτάβων, φωνητικά, φυσικά και δεν μας νοιάζει.

Σημασία έχει πως ακόμη και αν πέρασαν πάνω από 30 χρόνια από την στιγμή που άφησε τα εγκόσμια δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτα που να μην έχει ακουστεί η φωνή του σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου μέσα από τις ανεπανάληπτες εμπνεύσεις του που μας χάρισε. It’s a kind of Magic…


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!