NEA

Νέο SUV ετοιμάζει η Mitsubishi

Σε αρχική φάση το νέο αυτό μοντέλο, το οποίο έχει εξελίξει αποκλειστικά η ίδια, θα κυκλοφορήσει στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας και ίσως αργότερα να έρθει και στην Ευρώπη.

Στα πλαίσια αυτά παρουσιάστηκε στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ ένα πολύ ενδιαφέρον σχεδιαστικά πρωτότυπο με το όνομα XFC Concept, το οποίο αποτελεί μία νέα πρόταση της Mitsubishi για ένα μικρό SUV.

H σχεδίαση ακολουθεί την αντίληψη της Mitsubishi πιο πιστά από ότι το ASX, διαθέτοντας πολύ χαρακτηριστικά φώτα εμπρός και πίσω, με ακμές και τις γωνίες που χαρακτηρίζουν την σχεδιαστική γλώσσα της εταιρίας.

Το σαλόνι είναι ιδιαίτερα μοντέρνο, με δύο οθόνες η μία δίπλα στην άλλη, αλλά και αρκετούς φυσικούς διακόπτες. Από τις πρώτες εικόνες φαίνεται ότι δεν υπάρχει κεντρικό τούνελ μετάδοσης, κάτι που σημαίνει ότι οι χώροι θα είναι ιδιαίτερα μεγάλοι.

Σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν ακόμα κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες, μιας και το μοντέλο βρίσκεται την αρχική φάση της εξέλιξής του με ορίζοντα επίσημης παρουσίασης στην αγορά προς τα τέλη του 2023 ή τις αρχές του 2024.

Αν και πρόσφατα η Mitsubishi παρουσίασε και για τις ευρωπαϊκές αγορές το νέο ASC το οποίο είναι μία πιστή αντιγραφή του Renault Captur, η ιαπωνική εταιρία δεν σταματά να κάνει τα δικά της σχέδια. Για να δούμε όμως πότε θα δώσει πραγματικά προτεραιότητα στην Ευρώπη.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!