NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πόοσ κοστίζει το πρώτο smartwatch της Bugatti;

Μέχρι να έρθει η εποχή του εξηλεκτρισμού και για τη γαλλική μάρκα, ήρθε η ώρα το πρώτο της smartwatch!

Συνήθως οι σούπερ πολυτελείς και σπορ εταιρίες λανσάρουν πανάκριβα ρολόγια και ταχογράφους με ή χωρίς μηχανισμούς τουρμπιγιόν και με τα σήματά τους. Ωστόσο, οι καιροί αλλάζουν και με τα smartwatch να αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δημοφιλικότητα ακόμη και η Bugatti ανακοινώνει το πρώτο της.

Το Bugatti Carbone Limited Edition είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα με το κρύσταλλο να είναι από ζαφείρι. Η οθόνη είναι μια AMOLED ανάλυσης 390×390 με 16,5 εκατομμύρια χρώματα. Εννοείται πως είναι αδιάβροχο και αντέχει σε πίεση 10 atm ή σε βάθος 100 μέτρων.

Όσο για την αυτονομία με νορμάλ χρήση κρατά 2-3 ημέρες. Ωστόσο, με το GPS απενεργοποιημένο μπορεί να κρατήσει έως και δύο εβδομάδες χάρη σε μια μπαταρία 540 mAh. Όσο για την τιμή πώλησης, αυτή είναι στα 2.590 ευρώ. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα αφού υπάρχουν 2.500 ρολόγια όλα και όλα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!