NEAPINED

Mercedes-AMG C 63 S E Performance F1 Edition με αγωνιστικό αέρα

Πρόκειται για μία έκδοση που έχει στοιχεία από την Formula 1, αλλά δίχως σημαντικές αλλαγές στα μηχανικά μέρη.

Έστω και αν η γερμανική ομάδα δεν έχει τα τελευταία δύο χρόνια την καλύτερη απόδοση, η σχέση της Mercedes με την F1 παραμένει ισχυρή. Έτσι, ανακοίνωσε την ειδική έκδοση της νέας C 63 S με την ονομασία F1 Edition.

Έχει κυρίως αισθητικές αλλαγές με το χρώμα να είναι το κλασικό ασημί της εταιρίας, ενώ υπάρχουν έντονα γραφικά που αναδεικνύουν την ειδική έκδοση. Υπάρχει αεροδυναμικό πακέτο με κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ ακόμη και οι ζάντες 20 ιντσών έχουν κόκκινο περίγραμμα.

Ο διάκοσμος έχει ανάλογες αναβαθμίσεις στα καθίσματα, το τιμόνι και τον πίνακα οργάνων, πάντα με κόκκινο. Υπάρχουν και κάποια περισσότερα στοιχεία του εξοπλισμού καθώς και μερικές αισθητικές επεμβάσεις.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις, με τον δίλιτρο 4κύλινδρο σε συνδυασμό με το plug-in σύστημα και τον πίσω ηλεκτροκινητήρα να αποδίδει 680 ίππους και 1.020 Nm ροπή. Όσο για τις επιδόσεις, καταφέρνει να επιτύχει το 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική της ταχύτητα είναι 270 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!