NEA

Porsche 911 GT3 RS Tribute to Carrera RSΗ: Με ειδικό βάρος

Η συλλεκτική έκδοση της GT3 RS αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορική 911 Carrera RS 2.7, η οποία ήταν ένα από τα καλύτερα σπορ μοντέλα την δεκαετία του 1970.

Όπως μπορείτε να δείτε η Tribute to Carrera RS εκδοχή της G911 GT3 ξεχωρίζει από τις πράσινες βαμμένες λεπτομέρειες και τις ζάντες μαγνησίου. Πράσινα είναι τα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, τα πλαϊνά της πίσω φτερούγας, ενώ με ανθρακί είναι τα «άβαφτα» μέρη από ανθρακονήματα.

Πράσινες είναι και κάποιες λεπτομέρειες στο εσωτερικό όπως τα σιρίτια των καθισμάτων, του τιμονιού αλλά και ενός ειδικού ανάγλυφου λογότυπου για την ειδική αυτή έκδοση. Κινητήρας παραμένει ο ατμοσφαιρικός boxer εξακύλινδρος των 4,0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 520 ίππους και 465 Nm ροπής.

Η ειδική έκδοση της Porsche θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. Η τιμή της ξεκινά από τα 312.550 δολάρια. Αξιοσημείωτο είναι πως υπάρχουν πολλά εξτρά, όπως ένα μοντέλο υπό κλίμακα 1/43 της αρχέτυπης RS ή ένα ρολόι με το μοτίβο της Porsche Design.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!