NEA

Η Ferrari πάει για νέο ρεκόρ πωλήσεων

To 2022 αποδεικνύεται μία χρυσή χρονιά για την Ferrari η οποία πρόσφατα αναθεώρησε προς τα πάνω τις προβλέψεις τις για τις πωλήσεις της χρονιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις, οι πωλήσεις έχουν διπλασιαστεί σε κάποιες αγορές της Ασίας, και μάλιστα πριν καν έρθει η πολύ σημαντική Purosangue αλλά και της SP3.

To τρίτο τρίμηνο ήταν πολύ δυνατόν, με τα καθαρά της κέρδη να έχουν ανέβει στα 228 εκατ. ευρώ. Κάτι που οφείλεται κατά κύριο λόγο στην 296 GTB αλλά και λιγότερο στην 812 Competizione.

H Ferrari παρέδωσε 3.188 αυτοκίνητα στο διάστημα Ιουλίου Σεπτεμβρίου, μία άνοδος της τάξης του 15,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Σε επίπεδο έτους η άνοδος είναι ακόμα μεγαλύτερη, στο 21% με 9.894 αυτοκίνητα από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Η Ευρώπη, η Μέση Ανατολή και η Αφρική είναι οι δυνατότερες αγορές της μάρκας με 1.291 παραδόσεις το τρίτο τρίμηνο. Η Κίνα, το Χονγκ-Κονγκ και η Ταιβάν σημείωσε άνοδο της τάξης του 73,1% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2021.

Άνοδο είχε και η αγορά των ΗΠΑ, κατά 28,1%, από τις 706 μονάδες στις 905 στο ίδιο διάστημα. Και όλα αυτά πριν καν εμφανιστεί στην αγορά η Purosangue η οποία αναμένεται να εκτοξεύσει στα ύψη τις πωλήσεις της εταιρίας μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!