NEA

Πότε θα δούμε την ταινία για τη ζωή του Ferruccio Lamborghini; [trailer]

Πλησιάζει η ημερομηνία της προβολής της ταινίας στις κινηματογραφικές για τη ζωή του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από μίας από τις πιο ποθητές εταιρίες στον κόσμο.

Η ταινία ξεκίνησε να γυρίζεται το 2016 και στο καστ υπάρχουν μερικά πολύ γνωστά ονόματα ηθοποιών, όπως των Frank Grillo και Gabriel Byrne.

Όπως γνωρίζουμε ένα μεγάλο μέρος της ταινίας “Lamborghini: The Man Behind The Legend” θα είναι αφιερωμένο στην κόντρα του Lamborghini με τον Enzo Ferrari. Μία κόντρα που ουσιαστικά οδήγησε τον Ferruccio στην παραγωγή αυτοκινήτων.

Και αυτό επειδή τα πρώτα του βήματα στο χώρο των οχημάτων ο Lamborghini τα έκανε κατασκευάζοντας αγροτικά μηχανήματα και τρακτέρ. Για να τον πικάρει ο Ferrari και έτσι να ξεκινήσει να κατασκευάζει μερικά από τα πιο όμορφα και ξεχωριστά σπορ μοντέλα της ιστορίας. Όπως την επική Miura.

H αυτοκινητοβιομηχανία έχει στο πέρασμα των δεκαετιών αναδείξει και μερικές ξεχωριστές προσωπικότητες, οι οποίες πέρα από την επίδρασή τους στα αυτοκίνητα έχουν και μια… κινηματογραφική ζωή. Αυτή του Ferruccio Lamborghini θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε από τις 18 Νοεμβρίου.

«Τις Ferrari της αγοράζουν αυτοί που θέλουν να γίνουν κάποιοι. Τις Lamborghini τις αποκτούν εκείνοι που είναι κάποιοι!», είχε πει μετά από χρόνια ο Ferruccio. Μία γεύση μας δίνει το παρακάτω trailer.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!