NEA

BMW: Θα είχε μέλλον μία κουπέ κλασική «τριάρα»;

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η 3άρα είχε coupe έκδοση και ίσως να έφθασε η ώρα να επιστρέψει και αυτή η εκδοχή.

Τα τελευταία χρόνια πολλά έχουν ακουστεί για την σχεδίαση των μοντέλων της BMW, ιδίως για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη μάσκα. Ιδίως με τη νέα Σειρά 4 οι γνώμες είναι διχασμένες, με πολλούς να επιθυμούν να επιστρέψει η εταιρία στα κλασικά της μοτίβα.

Αυτή την ανάγκη των φίλων της BMW εκφράζουν οι σχεδιαστές του Kolesa.ru, οι οποίοι δίνουν στην δημοσιότητα μία δική τους εκτίμηση για το πως θα μπορούσε να είναι μία νέα 3άρα coupe. Τα σχέδια βασίζονται στη νέα γενιά της Σειράς 3, χωρίς όμως την ακραία σχεδιαστικά μάσκα της Σειράς 4, και με πιο κλασικές γραμμές.

Στο παρελθόν οι δίθυρες 3άρες ήταν από τα πιο χαρακτηριστικά και ελκυστικά μοντέλα της εταιρίας, κάτι που θα μπορούσε να γίνει και στη σύγχρονη εποχή αν επαληθευτούν τα συγκεκριμένα ψηφιακά σχέδια.

Η Σειρά 3 πάντως θα αποκτήσει μία κουπέ έκδοση, την 3.0 CSL. Ωστόσο, θα πρόκειται για ένα πολύ ειδικό μοντέλο σε μόλις 50 κομμάτια και σε τιμή που θα φθάνει τα 750.000 ευρώ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!