NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Μία εκπληκτική συλλογή από σαμπάνιες με άρωμα Bugatti

Σε συνεργασία με την Champagne Carbon, η γαλλική φίρμα παρουσιάζει την σειρά «La Bouteille Sur Mesure», μία εκπληκτική συλλογή για τους πιο απαιτητικούς και πλούσιους συλλέκτες αυτού του κόσμου.

Γύρω από το μπουκάλι της ήδη πανάκριβης σαμπάνιας της Champagne Carbon η Bugatti δημιουργεί μία θήκη από 314 ανεξάρτητα κομμάτια από carbon fiber.

Η Bugatti αναλαμβάνει την θήκη της σαμπάνιας ανάλογα με το αυτοκίνητο που έχει ο ιδιοκτήτης και αγοραστής. Έτσι, κάθε θήκη έχει και διαφορετικό θέμα, ως μικρογραφίες των Bugatti Mistral, Bolide, Divo και Chiron.

Μάλιστα, η θήκη έχει το δικό της σύστημα για ψύξη με 14 υψηλής απόδοσης ανεμιστηράκια που φροντίζουν για την κυκλοφορία του αέρα μέσα στην θήκη, ώστε η σαμπάνια να έχει πάντα την σωστή θερμοκρασία.

Το εσωτερικό της θήκης είναι καλυμμένο από πανάκριβο δέρμα Havana, το ίδιο που χρησιμοποιείται στη μία και μοναδική Bugatti La Voiture Noire. Μη ρωτήστε πόσο κοστίζει μία τέτοια σαμπάνια. Προφανώς, όσοι την αγοράζουν δεν τους νοιάζει και πολύ η τιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!