NEA

Το Honda e:N2 Concept προλογίζει τον αντίπαλο του Tesla Model 3

Η Honda παρουσίασε στην Κίνα ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο με την ονομασία e:Ν2 Concept το οποίο ίσως προλογίζει ένα μοντέλο παραγωγής που θα εμφανιστεί μέσα στον επόμενο χρόνο.

Βασίζεται στο δάπεδο «e:N Architecture F» το οποίο θα χρησιμοποιήσει η Honda σε πολλά μοντέλα της στο μέλλον, με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Εφοδιάζεται με την τελευταίας γενιάς σουίτα Honda Sensing 360 ADAS το οποίο υπάρχει στο νέο CR-V, και διαθέτει σύγχρονες κάμερες και εξελιγμένα ραντάρ.

Όπως λέει η εταιρία το αυτοκίνητο αυτό σχεδιάστηκε από μία ομάδα νεαρών Κινέζων που βρίσκονται στην πρωτοπορία της ηλεκτροκίνησης και διατηρεί τα στοιχεία που υπήρχαν σε προηγούμενο πρωτότυπο της εταιρίας με τα φωτιστικά σώματα LED σε γωνία και τα φωτισμένα σήματα της εταιρίας.

Πρόκειται για έναν εμπνευσμένο συνδυασμό sedan και hatchback, και βρίσκεται στις διαστάσεις των Tesla Model 3 ή του Toyota bZ3. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι και το σαλόνι, στο οποίο είναι εμφανές μόνο το τιμόνι, ενώ όλα τα χειριστήρια βρίσκονται κρυμμένα κάτω από τις επιφάνειες του ταμπλό.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!