NEA

Audi Q8 E-Tron και Q8 E-Tron Sportback: Πλησιάζει η επίσημη πρεμιέρα τους

Η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα δύο πρώτες εικόνες από τις οποίες παίρνουμε μία πρώτη γεύση για τις αλλαγές που θα γίνουν.

Τα e-tron και e-tron Sportback περνούν σε μία νέα αναβαθμισμένη εκδοχή και ταυτόχρονα αλλάζουν ονομασία σε Q8 e-tron και Q8 Sportback e-tron.

Με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται κάποιες μεγάλες αλλαγές στο αμάξωμα, και όλα δείχνουν ότι θα πρόκειται για κάποιες διαφοροποιήσεις στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.

Από τα αυτοκίνητα δοκιμών που έχει συλλάβει ο φωτογραφικός φακός φαίνεται ότι υπάρχουν αλλαγές και στην μάσκα καθώς και στους εμπρός προφυλακτήρες.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα τεχνικά στοιχεία των ανανεωμένων μοντέλων, αν και οι φήμες θέλουν να υπάρχει κάποια αναβάθμιση τόσο στους κινητήρες όσο και στην χωρητικότητα των μπαταριών.

Αυτό σημαίνει ότι η αυτονομία θα ανέβει σημαντικά, από τα 440 χιλιόμετρα που είναι σήμερα σε πάνω από 600 χιλιόμετρα. Περισσότερα και πιο αναλυτικά θα έχουμε να πούμε πολύ σύντομα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!