NEA

Αναβάλεται ξανά το σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο λόγω Covid

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνου δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος λόγω της κατάστασης του COVID-19 στη χώρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη ο διοργανωτής της σημαντικότερης έκθεσης αυτοκινήτου της Κίνας.

Οι διοργανωτές είχαν αναβάλει προηγουμένως το autoshow, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου, λόγω έξαρσης κρουσμάτων COVID στην Κίνα.

Η εμπορική έκθεση στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο εναλλάσσεται κάθε χρόνο μεταξύ του Πεκίνου και της Σαγκάης και παραδοσιακά προσελκύει διεθνείς και εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των Volkswagen, Toyota και Geely.

Χρησιμοποιείται συχνά για την κυκλοφορία νέων μοντέλων, αν και ορισμένες νέες μάρκες ηλεκτρικών οχημάτων όπως η Nio έχουν στραφεί σε ξεχωριστές εκδηλώσεις, κυρίως διαδικτυακά, για την κυκλοφορία τους.

Η έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου αναβλήθηκε επίσης το 2020, όταν μετατέθηκε από τον Απρίλιο στον Σεπτέμβριο λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!