NEA

Jawa Moto: Νέες προσφορές με μειωμένες τιμές

Η JAWA προτείνει μια προσφορά μειωμένης τιμής για όλα τα μοντέλα OHC 400 η οποία θα ισχύει έως 30/11/2022 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Οι φίλοι της Τσέχικης μάρκας μπορούν τώρα να αποκτήσουν το JAWA OHC 400 στις 5.150€ (από 5.580€), το Scrambler 400 στις 5.650€ (από 5.950€), ή το Special 400 στα 5.800€ (από 6.150€). Με κάθε αγορά στα πλαίσια αυτής της προσφοράς θα δίνεται σαν δώρο ένα δερμάτινο μπουφάν μοτοσικλετιστή αξίας 230€.

JAWA 350 OHC – Με κινητήρες 400 κ.εκ.

Τα Jawa 350 είναι η σειρά παραδοσιακών μοντέλων μας. Συνεχίζουμε σήμερα αυτή την παράδοση και την συγκεκριμένη κατηγορία μοτοσικλετών για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πιστών πελατών μας. Η κλασική σειρά μοτοσικλετών 350cc είναι διαθέσιμη με δίχρονους κινητήρες για πολλά χρόνια, αλλά τώρα έχουμε επεκτείνει το φάσμα για να συμπεριλάβει και τα νέα 4-χρονα μοντέλα.

Η σειρά OHW Jawa 350 ανταποκρίνεται στα τρέχοντα πρότυπα Euro 4. Αυτό το πρότυπο απαιτεί όχι μόνο η νέα μας μοτοσικλέτα να λειτουργεί με χαμηλότερες εκπομπές ρύπων, αλλά περιλαμβάνει και ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Όλα τα μοντέλα 350  OHC είναι εξοπλισμένα με ABS στο σύστημα φρένων, αυτό είναι το πρώτο μοντέλο της Jawa με αυτό το χαρακτηριστικό. Η νέα σειρά είναι επίσης χαμηλότερη από τις δίχρονες μοτοσυκλέτες μας, έτσι διευκολύνει τη χρήση από ακόμη περισσότερους αναβάτες.

Η κατανάλωση καυσίμου είναι τώρα λιγότερο από 3L / 100km χρησιμοποιώντας τις συνθήκες δοκιμών Euro 4. Η νέα αυτή σειρά περιλαμβάνει τα τρία μοντέλα και μια παραλλαγή που παρουσιάζονται στη συνέχεια.

Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα της προσφοράς εδώ: https://www.jawa.euromotors.gr/jawa-400/jawa-350-ohc-line

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!