NEA

To Ioniq 6 ξεπούλησε μέσα σε 24 ώρες!

Η ημέρα της εκκίνησης των παραγγελιών ήταν στις 9 Νοεμβρίου. Και δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε 24 ώρες ώστε και τα 2.500 αυτοκίνητα να εξαντληθούν από όλες τις αγορές.

Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε προγραμματιστεί να πωληθούν στις πιο σημαντικές αγορές της Ευρώπης, δηλαδή την Γερμανία, την Βρετανία, την Ολλανδία, τη Νορβηγία και την Γαλλία.

Οι πελάτες έσπευσαν να κλείσουν το αυτοκίνητο και μάλιστα σε υψηλή τιμή, καθώς η εν λόγω έκδοση κοστίζει στην Γερμανία 66.400 ευρώ.

Η Hyundai σκόπευε να πουλήσει 2.500 αυτοκίνητα, από μία ειδική έκδοση του αυτοκινήτου First Edition. Η εταιρία υποστηρίζει ότι θα παραδώσει τα αυτοκίνητα αυτά στους πελάτες της μέσα στο Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2023.

Η κορεάτικη εταιρία βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα με τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, έχοντας ήδη το επιτυχημένο Ioniq 5 στην αγορά. Και με το εντυπωσιακό σε σχεδίαση Ioniq 6 φαίνεται ότι είναι έτοιμη να συνεχίσει αυτή την πορεία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!