NEA

Υπάρχει ακόμη το Subaru Impreza; [video]

Παρόλο που πολύ σπάνια θα συναντήσεις ένα Impreza στους δρόμους, το ιαπωνικό μοντέλο πέρασε στην 6η του γενιά και έκανε το ντεμπούτο του στο Λος Άντζελες.

Το Impreza εξακολουθεί να υπάρχει και προχωρά στο επόμενο κεφάλαιο με μια φρέσκια σχεδίαση στο πρότυπο της Subaru. Μάλιστα, το ίδιο ισχύει και για το σύστημα μετάδοσης που διατηρεί την συμμετρική τετρακίνηση και που στην βορειοαμερικανική αγορά θα προσφέρεται στάνταρ με αυτόματο CVT κιβώτιο Lineartronic.

Σχετικά με τους κινητήρες επιστρέφει ο τετρακύλινδρος boxer των 2,5 λίτρων που στο Impreza RS αποδίδει 185 ίππους. Υπάρχει και δίλιτρη έκδοση με 154 ίππους.

Στο εσωτερικό η τεράστια οθόνη αφής 11,6 ιντσών τραβά την προσοχή.

Οι πωλήσεις του νέου Impreza στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν μέσα στο 2023. Όσο για την Ευρώπη παραμένει άγνωστο αν θα δούμε το νέο Impreza και αν αυτό γίνει τότε θα κυκλοφορήσει με τον εξηλεκτρισμένο δίλιτρο e-boxer.


Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!