NEA

Τα Honda έχουν την υψηλότερη αξία μεταπώλησης

Η Honda αναδείχτηκε στην αμερικανική αγορά ως η καλύτερη μαζική μάρκα καθώς τα αυτοκίνητά της κρατούν το μεγαλύτερο ποσοστό από την εργοστασιακή τους αξία.

Η έρευνα ALG Residual Value της γνωστής εταιρίας J.D. Power ανακοίνωσε την ετήσια λίστα με τις μάρκες που ξεχώρισαν για την αξία μεταπώλησης των αυτοκινήτων της εκάστοτε εταιρίας. Η λίστα αυτή κατατάσσει τα αυτοκίνητα με βάση το ποσοστό της αξίας τους που διατηρούν ως μεταχειρισμένα τρία χρόνια μετά την πώλησή τους.

Για φέτος στην έρευνα συμμετείχαν 291 μοντέλα με διάφορους πρωταγωνιστές σε κάθε κατηγορία. Έτσι, η Honda αναδείχτηκε η καλύτερη μαζική μάρκα καθώς τα αυτοκίνητά της κρατούν το μεγαλύτερο ποσοστό από την εργοστασιακή τους αξία.

Μία ακόμα εταιρία με σημαντικές επιτυχίες ήταν η Kia η οποία κατάφερε να πάρει τα περισσότερα βραβεία σε πέντε κατηγορίες. Καλή επίδοση είχε και η Toyota και -παραδοσιακά- η Lexus. Όσο για τους Ευρωπαίους, βραβεία κέρδισε η Land Rover, η Mercedes με την AMG GT 4Door, η Porsche με την 911 και τη Macan.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!