NEAPINED

Η εικονική Ferrari Vision Gran Turismo έχει πάνω από 1.000 άλογα [video]

Η ιταλική φίρμα παρουσιάζει ένα virtual μοντέλο που θα μπορεί να το δοκιμάσει όποιος έχει πρόσβαση στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδια Gran Turismo 7.

Η εντυπωσιακή Ferrari που βλέπετε θα είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο PlayStation 4/ 5 από τις 23 Δεκεμβρίου, αλλά θα μπορεί κάποιος να το προ-παραγγείλει από τις 15 του μήνα αποκτώντας τα ψηφιακά… κλειδιά.

Μάλιστα, την ίδια μέρα η Ferrari θα παρουσιάσει στο μουσείο της στο Μαρανέλο ένα πραγματικών διαστάσεων μοντέλο που θα εκτίθεται έως τον Μάρτιο του 2023.

Σχετικά με το VGT η φουτουριστική σχεδίαση του μονοθέσιου αμαξώματος υιοθετεί στοιχεία από αγωνιστικά των δεκαετιών του 1960 και του 1970, συγκεκριμένα από τα 330 P3 και 512 S. Όσο για τον αριθμό 75 αυτός μας παραπέμπει στα ¾ του αιώνα από το πρώτο αγωνιστικό της μάρκας, το 125 S του 1947.

O V6 τρίλιτρος twin-turbo από τις 296 GTB/ GTS έχει ανέβει πάνω πάνω από τα 1.000 άλογα αφού στον ψηφιακό κόσμο δεν υπάρχουν περιορισμοί ρύπων και λοιπά ζητήματα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρία ηλεκτρικά μοτέρ, ένα 8άρι κιβώτιο από F1 και ότι άλλο χρειάζεται ώστε τα 0-200 χλμ./ώρα να καλύπτονται σε λιγότερο από 5 δεύτερα με μία τελική πάνω από 350 χλμ./ώρα.

Το πιο ωραίο για όλα αυτά είναι πως μπορεί ο καθείς να τα απολαύσει κρατώντας ένα χειριστήριο στον καναπέ του ή από μία καλή τιμονιέρα. Αυτά είναι.


Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!