NEA

Η Hyundai υπέγραψε συμφωνία με αμερικανική εταιρία για την προμήθεια μπαταριών

Ο όμιλος Hyundai Motor της Νότιας Κορέας και η κατασκευάστρια μπαταριών SK On υπέγραψαν συμφωνία για την προμήθεια μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στη Βόρεια Αμερική, δήλωσαν οι εταιρείες την Τρίτη.

Σε ανακοίνωσή της, η SK On είπε ότι το μνημόνιο συμφωνίας (MOU) επιτρέπει στις δύο εταιρείες να συνεργαστούν για την παροχή των μπαταριών τους στα εργοστάσια του ομίλου αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά το 2025 για την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων.

Πρόσθεσε ότι η συνεργασία επιτρέπει στις δύο εταιρείες να διαμορφώσουν μια απάντηση στις προϋποθέσεις για την πίστωση φόρου των ΗΠΑ που απαιτούνται βάσει του νόμου για τη μείωση του πληθωρισμού του Αυγούστου.

Από το επόμενο έτος, τουλάχιστον το 40% της αξίας των κρίσιμων ορυκτών για μπαταρίες θα πρέπει να προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή από έναν εταίρο ελεύθερου εμπορίου των ΗΠΑ προκειμένου να λάβουν εκπτώσεις φόρου, ένα όριο που θα αυξηθεί στο 80% το 2027.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!