NEAPINED

Τι νέο θα έχει το… νέο VW ID.3;

Αν και η Volkswagen κάνει λόγο για μία 2η γενιά του ηλεκτρικού της μοντέλου, από τις φωτογραφίες και μόνο γίνεται αντιληπτό πως θα δούμε μία facelift εκδοχή.

Πέρα από τις συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικών ακόμη και τα ηλεκτρικά θέλουν το facelift τους. Όπως μπορούμε να δούμε από τα πρώτα επίσημα σκίτσα που έδωσε η VW για το ID. 3 υπάρχουν κάποιες αλλαγές στα σημεία, όπως στους προφυλακτήρες και στο φωτεινό ίχνος των LED.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει μία νέα οθόνη αφής που θα είναι μεγαλύτερη, από τις 10 στις 12 ίντσες. Επίσης, θα υπάρχουν δύο νέες ποτηροθήκες στην κεντρική κονσόλα, ενώ στο πορτμπαγκάζ το νέο  διπλό δάπεδο που θα αυξήσει την πρακτικότητα.

Επιπρόσθετα αναβαθμίσεις γίνουν και στο λογισμικό του συστήματος infotainment και των συστημάτων υποβοήθησης άνεσης και ασφάλειας. Για τα ηλεκτρικά μέρη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ή αν θα υπάρξει κάποια βελτίωση στην διαχείριση της ενέργειας σε συνδυασμό με ίσως κάποια μεγαλύτερη net χωρητικότητα της μπαταρίας.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι πως μέσα στο 2023 η παραγωγή του ID.3 θα γίνεται και στο εργοστάσιο του Wolfsburg (συμπληρωματικά με τις παραγωγές στο Zwickau και στη Δρέσδη) λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!