NEA

Ποιο είναι το μοντέλο με τα περισσότερα facelift;

Κυκλοφορεί εδώ και 11 χρόνια έχοντας περάσει από πολλές ανανεώσεις και αναβαθμίσεις τόσο σε αισθητικό όσο και σε μηχανολογικό υπόβαθρο.

Ο λόγος για τη Lancia Ypsilon που θα συνεχίσει να πωλείται στην Ιταλία -τη μόνη αγορά που διατίθεται- και του χρόνου όπου θα περάσει και από μία μικρή ανανέωση. Για να αποκτήσει και έναν mild υβριδικό τρικύλινδρο κινητήρα των 1,0 λίτρων με 70 ίππους δίνοντας λύση σε όσους έχουν από 13.350 ευρώ.

Στο εσωτερικό θα υπάρχει νέο σύστημα πολυμέσων 7 ιντσών με πλήρη υποστήριξη για Apple CarPlay/ Android Auto, ασύρματη φόρτιση για κινητά τηλέφωνα, κάμερα οπισθοπορείας, νέα χρώματα ταμπλό, νέο πίνακα οργάνων, ενώ οι επενδύσεις στα καθίσματα είναι από ανανεώσιμα υλικά.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Ypsilon -το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο που κρατά τη Lancia στην ζωή- σημειώνει υψηλές πωλήσεις, απόδειξη πως ο λαός θέλει ένα σικ «μικρό» που να έχει χαμηλή τιμή. Πάντως, ο όμιλος Stellantis θα κρατήσει την Ypsilon για το πολύ μία τριετία αφού από εκεί και πέρα η Lancia θα επιστρέψει αποκλειστικά με ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!