NEAPINED

Ποιος θα αγοράσει το Honda Civic Type R του Verstappen;

Πρόκειται για το Type R που είχε στην διάθεσή του ο Verstappen για τις μετακινήσεις του την περίοδο του 2021.

Το συγκεκριμένο Type R είχε πωληθεί πέρυσι τέτοιο καιρό και λίγο αφότου ο Ολλανδός είχε κατακτήσει και τυπικά το πρωτάθλημα και είχε και τυπικά αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις από την Honda μιας και αυτή αποχώρησε ως επίσημος προμηθευτής κινητήρων από την F1.

Η δημοπρασία που είχε γίνει τότε είχε ξεκινήσει από τις 33.333 ευρώ, ένα νούμερο διόλου τυχαίο τυχαίο αφού το #33 ήταν τότε το νούμερο συμμετοχής του Verstappen (πλέον έχει αλλάξει σε #1). Όλα τα χρήματα από την πώληση δόθηκαν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Wings For Life που υποστηρίζει θεραπείες και έρευνες σχετικά με τραυματισμούς στο νωτιαίο μυελό.

Ο αγοραστής του το πρόσεχε σαν τα μάτια του, αφού το Type R το αγόρασε με 58.432 χιλιόμετρα στο κοντέρ του και έκανε μόλις 400 παραπάνω. Μάλιστα, το βγάζει ξανά σε δημοπρασία και με την ελπίδα πως θα το πουλήσει για περίπου 50-60 χιλιάδες ευρώ.

Κάτι που μπορεί να γίνει, όχι μόνο επειδή μιλάμε για ένα καλοσυντηρημένο Type R, αλλά επειδή έχει πάνω του και τις υπογραφές του Verstappen. Πάντως, τα χρήματα δεν θα δοθούν για κάποιο καλό σκοπό, αλλά θα μπουν στην τσέπη του πωλητή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!