NEA

Δεν υπάρχει μέρα χωρίς τροχαίο στην Αθήνα

Δεν υπάρχει μέρα πού να μην σημειώνεται και ένα τροχαίο στις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αθήνας προκαλώντας τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Είναι καθημερινό το φαινόμενο τροχαίου ατυχήματος στον Κηφισό προκαλώντας τεράστιες ουρές στον πιο πολύπαθο δρόμο της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή μικρά τροχαία σε περιφερειακούς δρόμους αλλά και στο κέντρο της Αθήνας συμβάλλουμε στην κυκλοφοριακή συμφόρηση των δρόμων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή ροή των οχημάτων.

Είναι γνωστό ότι ένα μικρό τροχαίο στον Κηφισό δημιουργεί ουρές χιλιομέτρων και όχληση της κυκλοφορίας που ξεπερνάει τη μία ώρα.

Ίδια εικόνα παρατηρείται και σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας που ακόμα και ένα απλό ατύχημα με μικρές υλικές ζημιές μέχρι να μετακινηθούν τα οχήματα στη δεξιά λωρίδα δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό στους οδηγούς.

Τι συνάγεται από τα παραπάνω;  Προσοχή, προσοχή, προσοχή όταν βρισκόμαστε στο τιμόνι!

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!