NEAPINED

Competizione Ventidue: Μία ακόμη αναβίωση της εμβληματικής Ferrari 250 GT SWB

H αγωνιστική Ferrari που είχε κατακτήσει το Le Mans το 1961 συνεχίζει να αποτελεί έμπνευση για μικρούς και μεγάλους.

Όταν λέμε μικρούς και μεγάλους δεν εννοούμε κάποια φυσικά πρόσωπα, αλλά ανεξάρτητα στούντιο που παραθέτουν τις δικές τους εμπνεύσεις. Εδώ βλέπετε μία από τις πιο πρόσφατες που μας έρχεται από την Forge Design.

Μία εταιρία από το Λονδίνου που φαντάζεται την ιστορική Ferrari σε μία σύγχρονη αναβίωση της με έναν V12 που μπορεί να λειτουργεί ακόμη και με υδρογόνο. Ο αρχέτυπος κινητήρας απέδιδε 300 ίππους, αλλά στη μοντέρνα του εκδοχή θα μπορούσε να φτάσει ακόμη και τα διπλάσια.

Η Ferrari 250 GT Berlinetta SWB είχε παρουσιαστεί το 1959 στο σαλόνι του Παρισιού και είχε οδηγηθεί από τον απίστευτο Miles Davis που τον μάθαμε από την εξαιρετική ταινία που η Ford εναντιώθηκε στην Ferrari.

Η έμπνευση της Forge Design βασίζεται στην έκδοση «SEFAC hot rod» που είχε σημειώσει τη νίκη στο Le Mans. Για να δούμε αν τελικά θα λονδρέζικη εταιρία θα καταφέρει να υλοποιήσει το πολύ όμορφο πρότζεκτ της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!