NEA

EΝΑΣ δεν πίνει, ΟΛΟΙ επιστρέφουν

Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», η Τροχαία Ηρακλείου και ο σύνδεσμος επαγγελματιών επισιτισμού και διασκέδασης Νομού Ηρακλείου με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, που θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις κατά την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την παραμονή των Χριστουγέννων η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε εστιατόρια και καφέ – μπαρ στην πόλη του Ηρακλείου, όπου τροχονόμοι – αστυνομικοί και μέλη του συνδέσμου θα ενημερώσουν τους θαμώνες των καταστημάτων σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση, ενθαρρύνοντας τους νεαρούς επισκέπτες να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα ξεχωριστό μήνυμα ζωής: «ΕΝΑΣ δεν πίνει, ΟΛΟΙ επιστρέφουν».

Ομοίως, παραμονές πρωτοχρονιάς τροχονόμοι – αστυνομικοί και μέλη του συνδέσμου θα ενημερώσουν σχετικά διερχόμενους οδηγούς οχημάτων. Και στις δύο παραπάνω δράσεις θα μοιραστούν δώρα και υλικό με χρήσιμες συμβουλές στο αντικείμενο του θέματος.

Για την πρώτη φάση, η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 15:00΄ στα Λιοντάρια, όπου θα γίνουν δηλώσεις από τους εκπροσώπους των φορέων. Για τη δεύτερη φάση θα σταλεί νεότερη ενημέρωση για το σημείο πραγματοποίησης της δράσης.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!