NEAPINED

Πλήρως ηλεκτρική  η νέα Maserati Levante

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες η νέα Levante θα είναι πλήρως ηλεκτρική, χωρίς καμία έκδοση με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο τότε η ηλεκτρική Levante πιθανότατα να υιοθετήσει τα ηλεκτρικά μέρη της GranTurismo με τους τρεις ηλεκτροκινητήρες. Δε θα αποδίδει την εκρηκτική ισχύ των 1.217 ίππων, αλλά θα έχει μία ηπιότερη απόδοση στους περίπου 700-800 ίππους.

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η Maserati προχωρά προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό της. Προχωρώντας προς αυτόν το στόχο λοιπόν τα μοντέλα της που θα παρουσιαστούν στο μέλλον αν δεν είναι μόνο ηλεκτρικά θα έχουν σίγουρα και ηλεκτρική έκδοση που θα ονομάζεται Folgore.

Η πρώτη γενιά των ηλεκτρικών Maserati θα έχει λανσαριστεί μέχρι το 2025 και κατόπιν θα ξεκινήσει να αποσύρεται ο κλασικός V8 με την Ghibli. Θα ακολουθήσει και ο Nettuno και μετά το 2030 καμία νέα Maserati που θα πωλείται δεν θα εκπέμπει ρύπους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!