NEAPINED

Toyota GR Yaris: Δύο νέες εκδόσεις με αέρα από WRC

Μετά από δύο πολύ πετυχημένες χρονιές στα ράλι η Toyota ανακοίνωσε τις εκδόσεις Kalle Rovanpera Edition και Sebastien Ogier Edition για να τιμήσει τους πρωταθλητές της.

Τις δύο ειδικές εκδόσεις παρουσίασε η ιαπωνική εταιρία στην έκθεση του Τόκιο, οι οποίες έχουν τα ονόματα των δύο τελευταίων πρωταθλητών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. 

Συγκεκριμένα, οι εκδόσεις Kalle Rovanpera Edition και Sebastien Ogier Edition  βασίζονται στην RZ εκδοχή που κυκλοφορεί στην Ιαπωνία και που αποδίδει 271 ίππους και 390 Nm.

Ξεχωρίζει η πιο ακραία έκδοση του Rovanpera που έχει παρόμοια χρώματα με του αγωνιστικού, ένα αεροδυναμικό πακέτο μαζί με κόκκινες δαγκάνες φρένων και την πίσω πτέρυγα από το GRMN Yaris.

Η έκδοση Ogier είναι πιο ταπεινή και έχει ένα ματ ασημένιο χρώμα σε συνδυασμό με μαύρες επιφάνειες στις πόρτες όπου υπάρχουν και τα λογότυπα της Gazoo Racing.  Χαρακτηριστικές είναι και οι μπλε δαγκάνες των φρένων.

Και στις δύο εκδόσεις υπάρχει η δυνατότητα ρυθμίσεων με βάση τις προτιμήσεις των αγοραστών. Το μπλε, μαζί με το λευκό και το κόκκινο, επαναλαμβάνεται στις ραφές στο εσωτερικό. Το απαραίτητο ταμπελάκι στην κονσόλα πιστοποιεί την αυθεντικότητα αλλά και την ιδιαιτερότητα και των δύο εκδόσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!