NEA

Πόσο λέτε πως είναι το μπόνους που έδωσε η Mercedes;

Όπως πολλές άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, έτσι και η Mercedes έχουν καθιερώσει κάθε χρόνο ένα μπόνους, ανάλογα με την κερδοφορία που έχουν.

Η Mercedes-Benz έχει καθιερώσει την έξτρα πριμοδότηση από το 1997. Πέρυσι, περίπου 100.000 στελέχη της στη Γερμανία είχαν μπόνους 6.000 ευρώ, ενώ για το 2022 το ποσό αυξήθηκε στις 7.300 ευρώ αλλά για 93.000 υπαλλήλους.

Μην μας ρωτήσετε γιατί είναι λιγότεροι οι υπάλληλοι, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς πως οι θέσεις αυτές έχουν περικοπεί ελέω της διαταραχής που έφερε η πανδημία. Το μπόνους θα δοθεί με την μισθοδοσία του Απριλίου.

Εδώ να πούμε πως η Mercedes έχει προγραμματίσει για την ηλεκτροκινητικότητα την επένδυση άνω των 45 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Μέχρι το 2025 στόχος είναι οι μισές πωλήσεις της μάρκας να αντιστοιχούν σε ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!