NEAPINED

Το Porsche Vision 357 αποτίνει φόρο τιμής στην 356

H εμβληματική 356 παρουσιάστηκε πριν από 75 χρόνια και η αξία της για την Porsche είναι ανάλογη όσο της 911. Άλλωστε, από την 356 ξεκίνησαν όλα.

Στο Βερολίνο πραγματοποιείται το ετήσιο συνέδριο DRIVE και ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Αυτό είναι το Vision 357 που όπως μαρτυρά και η ονομασία του αποτελεί την εξέλιξη της 356, η οποία έως το 1965 είχε αποκτηθεί από 65.000 τυχερούς.

Τώρα, το Vision 357 έρχεται ως μία σύνδεση του παρελθόντος με ότι θα δούμε στο μέλλον, σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχεδιασμού, σύμφωνα με τον Michael Mauer.

Για αυτό το λόγο έχουν υιοθετηθεί αρκετά στιλιστικά στοιχεία όπως το στρογγυλοποιημένο παρμπρίζ που αγκαλιάζει τις μπροστινές κολόνες, τους στρόγγυλους προβολείς, τις γρίλιες στο πίσω μέρος κ.α. Τη προσοχή τραβούν πιο σύγχρονα στοιχεία πως οι 20άρες ζάντες μαγνησίου.

Πίσω από το εντυπωσιακό αμάξωμα του Vision 357 υπάρχει το σασί της 718 GT4 RS. Και κάτω από το καπό ο εξακύλινδρος boxer των 4,0 λίτρων αποδίδει 500 ίππους στις 9.000 σ.α.λ.(!) και 450 Nm ροπής. Τέλος, να πούμε πως δεν υπάρχουν πλάνα παραγωγής για το συγκεκριμένο concept.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!