NEAPINED

Δείτε πως η Dacia τρολάρει την BMW

H ΒΜW έχει εδώ και καιρό ανακοινώσει πως θα προσφέρει με χρέωση και με συνδρομή τα θερμαινόμενα καθίσματα. Και η Dacia την τρολάρει με μία… θερμοφόρα!

Η Dacia έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι οι πελάτες της δεν θα υποχρεωθούν να αγοράζουν έξτρα τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας, αν δεν το θέλουν. Και για αυτό προτιμά να κρατά τις τιμές των αυτοκινήτων της όσο χαμηλότερα γίνεται, έστω και αν στον Euro NCAP στερείται αστεριών λόγω της απουσίας πολλών καμερών και ραντάρ.

Τώρα, η Dacia στη Βρετανία ξεκίνησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη προσφορά. Μαζί με τα αυτοκίνητά της προσφέρει εντελώς  δωρεάν μία θερμοφόρα. Οι συγκεκριμένες θερμοφόρες με το σήμα της εταιρίας θα προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε επιλεγμένες αντιπροσωπείες της εταιρίας στη Βρετανία.

Αξιοσημείωτο είναι πως θα προσφέρονται ακόμη και αν οι κορυφαίες εκδόσεις εξοπλισμού των Sandero Stepway, Duster και Jogger έχουν θερμαινόμενα καθίσματα. Ποιος είπε πως οι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν έχουν χιούμορ;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!