NEA

Από 1η Φεβρουαρίου η Renault σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις το νέο Twingo

Την τεχνητή νοημοσύνη εκμεταλλεύεται η γαλλική Renault προκειμένου να λανσάρει το νέο της Twingo,  καλώντας μάλιστα το κοινό να χρησιμοποιήσει τη φαντασία του για να υλοποιήσει  τη δική του εκδοχή του νέου Twingo.

Η Renault καλεί τώρα την κοινότητα να επανεφεύρει το Twingo μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.  Σε έναν μετασχηματισμό από ψηφιακό σε πραγματικό, η Renault θα ζωντανέψει στη συνέχεια ένα αυτοκίνητο έκθεσης που βασίζεται άμεσα στις δημιουργίες που υποβάλλονται από το κοινό.

Με την τεχνητή νοημοσύνη να  είναι πλέον ανοιχτή σε όλους με μόλις τρία κλικ….αυτή η πρόσφατα προσβάσιμη τεχνολογία θα επιτρέψει σε όλους να ξεκλειδώσουν τη δύναμη της φαντασίας τους.

«Θέλαμε να αποτίνουμε φόρο τιμής στο εμβληματικό Twingo δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να λάβουν μέρος στη δημιουργική διαδικασία.  Θα παρουσιάσουμε το πρώτο εκθεσιακό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε με χρήση τεχνητής και ανθρώπινης νοημοσύνης, που δημιουργείται άμεσα από τα σχέδια που θα λάβουμε»,  δήλωσε ο Arnaud Belloni, Global Chief Marketing Officer.

Από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου 2023, το ευρύ κοινό θα μπορεί να δημιουργήσει, να φανταστεί και να επανεφεύρει το Twingo όπως θέλει, χρησιμοποιώντας εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που δημιουργούνται, όπως το Midjourney, το Stable Diffusion και το Dall‑E.

Εισάγοντας απλώς μερικές λέξεις-κλειδιά, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν αυτές τις εξαιρετικά αποτελεσματικές και εύκολα προσβάσιμες γεννήτριες εικόνων για να δημιουργήσουν απίστευτα γραφικά.

Στη συνέχεια, μπορούν να υποβάλουν τα σχέδιά τους δημοσιεύοντας τις δημιουργίες τους στην προτιμώμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με αυτό το hashtag:  #ReinventTwingo

Η RENAULT λανσάρει το “REINVENT TWINGO”

Η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί πραγματικό πλεονέκτημα για την αυτοκινητοβιομηχανία και η Renault πρωτοπορεί σε αυτόν τον νέο τομέα με διάφορους τρόπους.  για παράδειγμα, με την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε οπτικούς ελέγχους ως μέρος της γραμμής παραγωγής, επιτρέποντας μεγαλύτερη αντιδραστικότητα και βελτιωμένη ποιότητα στα εργοστάσια, καθώς και προγνωστική συντήρηση και βελτιστοποίηση και έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!