NEAPINED

Η Hyundai έχει βάλει στο μάτι μέχρι και την Bentley!

Οι Κορεάτες έχουν πραγματικά ξεφύγει τα τελευταία χρόνια και έχουν φτάσει σε σημείο να στοχεύουν μέχρι και την Bentley. Μέσω της Genesis.

Στόχος της Genesis, του premium σήματος της Hyundai που έχει παρόν και στην Ευρώπη, θα είναι κατά κύριο λόγο η ανοιχτή Bentley Continental. Και αυτό θα το πετύχει με ένα μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στο παρακάτω concept. Όσο για την τιμή του, οι πρώτες φήμες το θέλουν στο επίπεδο των 200 και βάλει χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει παρουσιάσει η εταιρία πριν λίγο καιρό και πέρα από το πολύ όμορφο σχέδιο διαθέτει κορυφαία πολυτέλεια και τεχνολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες η κορεάτικη εταιρία έχει αποφασίσει να δώσει το πράσινο φως για να βγει στην παραγωγή το πρωτότυπο Genesis X Convertible. Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και το Genesis X Speedium Coupe (το σκούρο γκριζοπράσινο).

Το γκρουπ Hyundai παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια εκρηκτική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Και πλέον ξανοίγεται ακόμη και στα λημέρια των Bentley, Maybach, Rolls κ.α. Πεδία δράσης που ποτέ δεν μπορούσε να διανοηθεί κανείς στην κορεατική εταιρία. Και γιατί να μην το κάνει;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!