NEA

Έρευνα: Ποιος κάνει κουμάντο στο αυτοκίνητο;

Μα τελικά ποιος κάνει κουμάντο στο αυτοκίνητο; Ο οδηγός ή συνεπιβάτες του; Γνωρίζατε ότι ο τύπος του αυτοκινήτου που οδηγείτε μπορεί να επηρεάσει το πόσο συχνά μαλώνετε;

Μια πρόσφατη έρευνα των οδηγών αποκάλυψε ποιοι είναι οι πιο ενοχλητικοί επιβάτες αυτοκινήτων, καθώς και ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες αιτίες λογομαχίας.

Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 από το comparethemarket.com, ζήτησε από τους οδηγούς να βαθμολογήσουν τους πιο ενοχλητικούς επιβάτες τους.

Οι σύζυγοι και οι σύντροφοι ήταν στην κορυφή της δημοσκόπησης. Περισσότερο από δύο φορές πιο ενοχλητικοί από τα παιδιά.

Στο μεταξύ το 1/3 των γυναικών λέει ότι οι σύζυγοι και οι φίλοι τους είναι οι πιο ενοχλητικοί επιβάτες.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι οδηγοί αυτοκινήτων με χειροκίνητο κιβώτιο έχουν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να μαλώσουν από τους οδηγούς αυτόματων αυτοκινήτων.

Όσον αφορά τη ρύθμιση της θερμοκρασίας μέσα στο αυτοκίνητο, οι γυναίκες έχουν τον έλεγχο. Αλλά οι άνδρες, και συγκεκριμένα οι σύζυγοι, συνήθως διαμορφώνουν το playlist.

Τι μένει στον οδηγό; Να επιστρέψει με ασφάλεια τους συνεπιβάτες του σπίτι!

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!