NEA

Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Nissan Micra;

Το νέο Micra θα εξελιχθεί και θα κατασκευάζεται από τη Renault – Θα μοιράζεται πάνω από το 80% των εξαρτημάτων του με το πλήρως ηλεκτρικό Renault 5.

Πρόσφατα υπήρξαν συναντήσεις με τα μεγαλοστελέχη των Renault και Nissan για την ενίσχυση των δύο εταιριών. Σε αυτό το πλαίσιο ο CEO της γαλλικής εταιρίας, Luca de Meo, επιβεβαίωσε πως η παραγωγή του νέου Micra στην Γαλλία θα συνεχιστεί και στην επόμενη ηλεκτρική γενιά του.

Ο διάδοχος του Micra αναμένεται μέσα στο 2026 και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στην Βόρεια Γαλλία. Αξιοσημείωτο είναι ότι η επόμενη γενιά του Micra θα είναι μία ένδειξη για το πως θα κινηθεί στο μέλλον το γκρουπ με την Renault και την Mitsubishi.

Χαρακτηριστικό είναι πως η απόφαση για την παραγωγή του Micra στη Γαλλία έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της Nissan. Όπως είπαμε το νέο Micra θα βασίζεται στο Renault 5, το 1 από τα 14 νέα αυτοκίνητα και το 1 από τα 7 ηλεκτρικά που ετοιμάζουν οι Γάλλοι έως το 2025.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!