NEA

Ford: Εγκαινιάζει νέο εργοστάσιο για μπαταρίες

Η Ford ανακοινώνει το νέο της εργοστάσιο μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων αξίας 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων με έδρα Μίσιγκαν. 

Η Ford κατάφερε να πάρει ενίσχυση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από την πολιτεία του Μίσιγκαν, η οποία ανταγωνιζόταν τη Βιρτζίνια για το εργοστάσιο. Η λειτουργία του συγκεκριμένου εργοστασίου θα δώσει δουλειά σε πάνω από 2.500 εργαζόμενους.

Για τη δημιουργία του οι πληροφορίες θέλουν τη Ford να συνεργάζεται με την κινεζική εταιρεία μπαταριών CATL. Η συνεργασία μεταξύ Ford και CATL αφορά κυρίως την παροχή τεχνογνωσίας. Η Ford θα έχει στην κατοχή της το εργοστάσιο ενώ η CATL θα παρέχει τεχνολογία μπαταριών. 

Στόχος της δημιουργίας του νέου εργοστασίου είναι η παραγωγή περισσότερων μπαταριών έτσι ώστε η Ford να μεγαλώσει την γκάμα των πιο φθηνών και προσιτών ηλεκτρικών της μοντέλων στην Αμερική και όχι μόνο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!