NEA

Πόσο θα μας κοστίσει την Τσικνοπέμπτη η βενζίνη;

Με τι τιμές βενζίνης θα κάνουμε σήμερα Τσικνοπέμπτη, που παραδοσιακά ξεχυνόμαστε στους ελληνικούς δρόμους σαν να μην υπάρχει αύριο… και κρέας στα (κρεοπωλεία); 

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης η μέση τιμή της αμόλυβδης σε πανελλήνιο επίπεδο είναι 1,89 λεπτά το Diesel 1,72 λεπτά και το υγραέριο στα 0,99 λεπτά.

Όπως παρατηρούμε, πάλι φαίνεται πως οι τιμές τραβάνε την ανηφόρα όταν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε σχετική αποκλιμάκωση. Σε κάθε περίπτωση οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί και υποψιασμένοι αν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις από πρατήριο σε πρατήριο.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή ημέρα, ας έχουμε επάρκεια καυσίμου στο ρεζερβουάρ, μην τυχόν έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι γνωστό ότι κάθε μέρα στον Κηφισό 3 με 4 οχήματα μένουν… λόγω άδειας δεξαμενής καυσίμου.

  • Αμόλυβδη 95 οκτ.: 1,899 €
  • Αμόλυβδη 100 οκτ.: 2,087 €
  • Diesel Κίνησης: 1,722 €
  • Υγραέριο κίνησης (Autogas): 0,993 €
  • Diesel Θέρμανσης (κατ΄οίκον):  1,201 €

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!