NEAPINED

Ανανέωση για το Hyundai i10

Το δημοφιλές και μικρότερο μοντέλο της Hyundai έφτασε στο μέσο της εμπορικής του πορείας και περνά από ένα τυπικό facelift.

Το i10 είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα πόλης και με την πρόσφατη ανανέωση του αποκτά μία νέα προοπτική. Όπως μπορείτε να δείτε εξωτερικά υπάρχουν επανασχεδιασμένα σημεία όπως οι προφυλακτήρες και η μάσκα που έχει ενσωματωμένα τα LED ημέρας. Μάλιστα, στην έκδοση N Line έχουν ένα πιο σπορ μοτίβο.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται και εδώ στα σημεία και κυρίως στις νέες επενδύσεις των καθισμάτων. Ειδικότερα στο i10 N Line υπάρχει ένας πιο σπορ συνδυασμός με καρό μοτίβο, ενώ εξωτερικά υπάρχουν και νέας σχεδίασης 16άρες ζάντες. Ένα νέο στοιχείο στις πλουσιότερες εκδόσεις είναι και ο κρυφός εσωτερικός φωτισμός καμπίνας.

Ο πίνακας οργάνων έχει μία νέα οθόνη 4,2’’, υπάρχουν νέες θύρες USB Type-C, νέας γενιάς eCall και over-the-air αναβαθμίσεις. Η οθόνη αφής 8,0’’ τρέχει τη νέα γενιά συστήματος πολυμέσων και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υπάρχει και θέση ασύρματης φόρτισης smartphone. Στάνταρ είναι το σύνολο Smart Sense που περιλαμβάνει όλα τα βασικά συστήματα υποβοήθησης ασφάλειας και άνεσης.

Η γκάμα των κινητήρων παραμένει ως είχε με τον τρικύλινδρο 1.0 με τους 67 ίππους, τον τετρακύλινδρο 1.2 με τους 84 ίππους και τον τούρμπο 1.0Τ με τους 100 ίππους. Η παραγωγή του ανανεωμένου Hyundai i10 θα ξεκινήσει στο εργοστάσιο στο Izmit (Νικομήδεια) της Τουρκίας μέσα στον Απρίλιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!