NEAPINED

Στα σκαριά ένα supercar με τα σήματα της VW

Η Volkswagen μπορεί έως τώρα να μην έχει παρουσιάσει ένα πραγματικό supercar, αλλά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης όλα μπορούν να γίνουν.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες η γερμανική εταιρία έχει στα σκαριά ένα πραγματικό ηλεκτρικό σπορ μοντέλο και όχι μια ετοιματζίδικη έκδοση με τα σήματα GTX. Και προφανώς έφτασε η ώρα για ένα sportscar που θα το δούμε στους δρόμους αφού η VW έχει κατά καιρούς παρουσιάσει διάφορα concepts. Όπως το XL Sport σε συνεργασία με την Ducati.

Το νέο σπορ μοντέλο θα το δούμε κάποια στιγμή κάπου το 2025 και λίγο μετά τις ηλεκτρικές Porsche 718 Boxster/ Cayman. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία και εξαρτήματα και λογικά θα δούμε μια πλατφόρμα 800V.

Λογικά θα υπάρχουν δύο μοτέρ με συνδυασμένη ισχύς στους 700 ίππους. Πάντως, μέχρι να γίνει αυτό, θα συνεχίσει την παραγωγή μοντέλων τύπου SUV τα οποία φέρνουν και χρήμα στα ταμεία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!